Badkamer met zwevend plafond voor woning in Hoofddorp

Voor een opdrachtgever in Hoofddorp mochten we een nieuwe badkamer realiseren, omdat deze sterk verouderd was en er lekkage was geweest. Lees meer over hoe wij deze badkamer verbouwing hebben aangepakt.

De wens voor de badkamer verbouwing

De badkamer van de opdrachtgevers was sterk verouderd, dus toe aan vernieuwing. Er was bovendien lekkage geweest, waardoor één van de muren volledig verzadigd was door het water. Alles was kapot gegaan. Daarom is er gekozen om een volledig nieuwe badkamer te realiseren.

Onze uitwerking voor de nieuwe badkamer

In samenwerking met onze vaste sanitair- en tegel leveranciers is er een 3D-tekening gemaakt van de nieuwe badkamer. Zij doen dit altijd vrijblijvend bij het opstellen van de offerte. Hierin is ook meegenomen welke materialen nodig waren om de badkamer naar wens te maken. De doorlooptijd van de verbouwing van de badkamer was 4 weken.
badkamer verbouwing zwevend plafond - philips hue licht badkamer
badkamer verbouwing zwevend plafond - sanitair - opbergruimte badkamer
badkamer verbouwing zwevend plafond - philips hue licht badkamer
badkamer verbouwing zwevend plafond - badkamermeubel

Het resultaat van de badkamer met zwevend plafond

We hebben de badkamer volledig vernieuwd. Dat betekent dat we zijn begonnen met de bestaande badkamer volledig wegslopen. Daarna hebben we alles opnieuw opgebouwd. Zo hebben we onder andere alle tegels vervangen en is er nieuw sanitair in de badkamer geplaatst. Daarnaast is er veel opbergruimte gecreëerd. We hebben bovendien de badkamer voorzien van een zwevend plafond met Philips Hue verlichting in de gehele badkamer. Het resultaat is een compleet nieuwe badkamer die weer helemaal van deze tijd is.

De badkamer laten vernieuwen

Is de badkamer in jouw woning sterk verouderd en dus toe aan vernieuwing? Of heb jij lekkage in de badkamer gehad? Aannemersbedrijf Aspect ontzorgt graag bij de realisatie van een nieuwe badkamer. Ontdek de mogelijkheden voor het laten verbouwen van de badkamer of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.