Aannemersbedrijf Aspect in Hoofddorp is een aannemingsbedrijf dat zich richt op grote en kleine bouwprojecten. Met een team van ervaren mensen zoeken eigenaren André Spitteler, Ed van Rooyen en Armin van Bakel (2016) het liefst de meest uitdagende aspecten in hun werk op, waarbij oog voor detail een belangrijk gegeven is.

Waarom Aannemersbedrijf Aspect in Haarlemmermeer?

De liefde voor het vak en de jarenlange ervaring van het team staan bij Aannemersbedrijf Aspect centraal. Daardoor kunnen altijd creatieve en innovatieve oplossingen voor bouwkundige problemen worden bedacht. Zo realiseren we altijd precies datgene waar om is gevraagd. We staan niet voor niets in de regio Haarlemmermeer bekend om onze veelzijdige vertaling van bouwideeën naar het gewenste resultaat.

Aannemersbedrijf Aspect biedt de volgende projecten: verbouwen, uitbouwen, opbouwen, badkamers, renovaties en nieuwbouw. Dit doen we vooral in Hoofddorp (Gemeente Haarlemmermeer), Haarlem, Badhoevedorp en randgemeentes.

Het team van Aannemersbedrijf Aspect

We bestaan uit een team van 12 vaste collega’s die werken in Haarlemmermeer en omstreken. Dit doen we vanuit onze werkplaats en ons kantoor op bedrijventerrein De President in Hoofddorp. Daarnaast werken we samen met vaste onderaannemers, zoals loodgieters, schilders, stukadoors, tegelzetters, metselaars en elektriciens. Ook werken we fijn samen met verschillende architecten in de omgeving.

Ons team heeft helderheid over onze werkwijze waarin nauwkeurigheid, service, de manier hoe wij onze afspraken nakomen en nazorgen centraal staan. Ons succes is dan ook te danken aan onze kwaliteit, eerlijkheid, respect en de inzet en betrouwbaarheid van ons team.

Aannemersbedrijf Aspect als BouwGarant-aannemer

Bovendien heeft Aannemersbedrijf Aspect het keurmerk BouwGarant. Dat betekent dat we voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo beschikken we over de juiste diploma’s en verzekeringen, zijn we getoetst op diverse kwaliteitseisen, hebben we aantoonbare ervaring en maken we duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers.

Meer weten over het keurmerk BouwGarant en aan welke eisen we voldoen? Lees alles erover op de website van BouwGarant.

Wij zetten bouwideeën om naar een mooi eindresultaat!

Heb je vragen over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op. Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul je gegevens in en we komen zo snel mogelijk bij je langs om een offerte op maat te maken.