UITBOUW

Je hebt een fijne woning en woont er met plezier. Toch merk je dat de ruimte te klein wordt. Daarom wil je graag jouw woning laten uitbouwen. Voor een uitbouw aannemer ben je bij Aannemersbedrijf Aspect aan het juiste adres. Ons team van ervaren vakmensen neemt de uitbouw graag uit handen. Bekijk hieronder een greep uit onze uitbouw projecten.

Ontdek meer over de mogelijkheden voor een uitbouw >>>

uitbouw hoofddorp tudorpark

Uitbouw Tudorpark Hoofddorp

Bij woning in Tudorpark creëerden we meer leefruimte door een uitbouw te plaatsen. Ontdek meer.

verbouwing en uitbouw Haarlem

Uitbouw oud pand

Deze oude woning in Haarlem uit 1900 mochten we verbouwen en uitbouwen. Ontdek meer.

Wat zijn de mogelijkheden voor een uitbouw?

Aannemersbedrijf Aspect staat bekend om de veelzijdige vertaling van bouwideeën naar het gewenste resultaat, ook bij verbouwingen. Of het nu gaat om een vergunningsvrije uitbouw van 2.5 of juist een grote uitbouw van 7 meter. Indien nodig gaan we op basis van een plan van een architect aan de slag. Geen uitdaging is voor het team van Aannemersbedrijf Aspect te gek. Van enkel de uitbouw tot een uitbouw inclusief verbouwing; wij nemen het gehele project uit handen.

Ons team bestaat uit timmerlieden in dienst van Aannemersbedrijf Aspect en daarnaast werken we met een vast team van onderaannemers, zoals stukadoors, schilders, loodgieters en elektriciens. Daardoor is het mogelijk om jou volledig te ontzorgen bij een uitbouw.

Daarom een uitbouw door Aannemersbedrijf Aspect

Aannemersbedrijf Aspect is een aannemingsbedrijf in de regio Haarlemmermeer met liefde voor uitbouwen. Dat zorgt ervoor dat we creatieve en innovatieve oplossingen bedenken en dat we dit ook ons handelsmerk kunnen noemen. Hierom kies je voor Aannemersbedrijf Aspect:

  • Ons team heeft al meer dan 30 jaar ervaring met uitbouwen;
  • Aannemersbedrijf Aspect is BouwGarant-aannemer. Wij leveren de kwaliteit en service waar om is gevraagd;
  • Wij werken netjes, laten de ruimte opgeruimd achter en komen altijd onze afspraken na;
  • Wij zijn oplossingsgericht en denken in mogelijkheden;
  • Ons team bestaat uit ervaren vakmensen met oog voor detail.

Wat kost een uitbouw?

Als je jouw woning wilt laten uitbouwen, kun je bij Aannemersbedrijf Aspect rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Om een eerlijke prijs te kunnen bepalen, kunnen we het beste de situatie ter plaatse beoordelen. Dan weten we ook direct of een plan van een architect gewenst is of dat we zonder plan kunnen uitbouwen. Wij komen graag bij je langs, zodat we een eerlijke offerte voor een uitbouw kunnen maken.

Jouw woning uitbouwen

Volledig ontzorgd worden bij de uitbouw? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvend een offerte met een overzicht van de kosten.

Wat biedt Aannemersbedrijf Aspect nog meer?

Naast een uitbouw kun je bij Aannemersbedrijf Aspect in Haarlemmermeer en omstreken ook terecht voor verbouwen, opbouwen, nieuwbouw, badkamers en renovaties. Meerdere projecten combineren? Dat kan. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.