OPBOUW

Wil jij graag een opbouw op je woning om meer ruimte te creëren voor bijvoorbeeld een slaap- of werkkamer? En volledig ontzorgd worden? Voor een opbouw ben je bij Aannemersbedrijf Aspect op de juiste plek. Ons team van ervaren vakmensen neemt het plaatsen van een opbouw graag uit handen. Bekijk hieronder een greep uit onze eerdere opbouwprojecten. 

Ontdek meer over de mogelijkheden voor opbouwen >>>

opbouw woning hoofddorp

Opbouw met badkamer Hoofddorp

Voor een opdrachtgever in Hoofddorp mochten we een opbouw met badkamer realiseren. Ontdek meer.

opbouw woning - verlengen gevel achterzijde woning - situatie na plaatsen opbouw

Woning verruimen opbouw

Voor een opdrachtgever in Hoofddorp mochten we de woning verruimen met een opbouw. Ontdek meer.

dakopbouw en verbouwing hoofddorp

Dakopbouw & verbouwing Hoofddorp

Voor een opdrachtgever in Hoofddorp mochten we een grote verbouwing, uitbouw en dakopbouw realiseren.

Wat zijn de mogelijkheden voor een opbouw?

Aannemersbedrijf Aspect staat bekend om de veelzijdige vertaling van bouwideeën naar het gewenste resultaat. De mogelijkheden voor een opbouw op een woning zijn daarom eindeloos. Graag werken we met een plan van een architect. Geen plan aanwezig? We hebben fijne samenwerkingen met architecten in de omgeving Haarlemmermeer.

Het team van Aannemersbedrijf Aspect gaat graag elke uitdaging aan; van enkel het plaatsen van de opbouw tot een opbouw inclusief complete verbouwing. We hebben vaste timmerlieden in dienst en werken daarnaast met een vast team van onderaannemers, zoals stukadoors, schilders, tegelzetters en elektriciens. Daardoor kunnen we jou volledig ontzorgen.

Daarom opbouwen door Aannemersbedrijf Aspect

Aannemersbedrijf Aspect is een aannemingsbedrijf in de regio Haarlemmermeer met liefde voor het plaatsen van een opbouw. Dat zorgt ervoor dat we innovatieve en vindingrijke oplossingen bedenken; dit is ons handelsmerk. Om deze redenen kies je voor Aannemersbedrijf Aspect:

  • Ons team heeft al meer dan 30 jaar ervaring met opbouwen;
  • Aannemersbedrijf Aspect is BouwGarant-aannemer. Wij leveren de kwaliteit en service waar om is gevraagd;
  • Wij werken netjes, laten de omgeving opgeruimd achter en komen altijd onze afspraken na;
  • Wij denken in mogelijkheden en zijn oplossingsgericht;
  • Ons team bestaat uit bekwame vakmensen met oog voor detail.

Wat kost een opbouw?

Als je een opbouw op jouw woning wilt laten plaatsen, kun je bij Aannemersbedrijf Aspect altijd rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Om een eerlijke prijs te kunnen bepalen, komen we graag de situatie ter plaatse bekijken. Bij voorkeur is er een plan van een architect aanwezig, zodat we precies weten wat jouw bouwwens is.

Een opbouw op jouw woning laten plaatsen

Een opbouw laten plaatsen door ervaren vakmensen? En volledig ontzorgd worden? Vraag hieronder een offerte aan en we komen graag bij je langs om een overzicht te geven van de kosten.

Wat biedt Aannemersbedrijf Aspect nog meer?

Naast opbouwen kun je bij Aannemersbedrijf Aspect in Haarlemmermeer ook terecht voor uitbouwen, verbouwen, nieuwbouw, badkamers en renovaties. Wil je graag meerdere projecten combineren, zoals een uitbouw en een opbouw? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.