NIEUWBOUW

Wil jij jouw droomhuis laten bouwen? En daarin volledig ontzorgd worden? Dan ben je bij Aannemersbedrijf Aspect in de regio Haarlemmermeer aan het juiste adres. Ons team van ervaren vakmensen gaat deze uitdaging graag aan en we realiseren samen met een architect jouw nieuwbouwwoning. Bekijk hieronder enkele van onze eerdere nieuwbouwprojecten.

Ontdek meer over de mogelijkheden voor nieuwbouw >>>

nieuwbouw laten bouwen - aannemer voor nieuwbouw - nieuwbouwwoning aan 't ij

Nieuwbouw aan 't IJ Amsterdam

Voor een opdrachtgever in Amsterdam mochten we een nieuwbouwwoning aan ’t IJ realiseren. Ontdek meer.

nieuwbouwwoning op maat hoofddorp

Nieuwbouwwoning op maat Hoofddorp

Voor een opdrachtgever in Hoofddorp mochten we een volledige nieuwbouwwoning op maat realiseren. Ontdek meer.

Wat zijn de mogelijkheden voor nieuwbouw?

Aannemersbedrijf Aspect staat bekend om de veelzijdige vertaling van bouwideeën naar het gewenste resultaat. De mogelijkheden voor het realiseren van nieuwbouw zijn daarom eindeloos. Voor nieuwbouw werken we altijd met een bouwplan van een architect. Geen bouwplan aanwezig? We hebben fijne samenwerkingen met architecten in de omgeving Haarlemmermeer en kunnen een bouwteam instellen om alle keuzes gezamenlijk te maken.

Geen uitdaging is voor het team van Aannemersbedrijf Aspect te gek; van een klein pand tot vrijstaande villa’s. We hebben vaste timmerlieden in dienst en werken daarnaast met een vast team van onderaannemers, zoals metselaars, loodgieters en elektriciëns. Daardoor kunnen we jou volledig ontzorgen bij de realisatie van jouw nieuwbouwwoning.

Daarom nieuwbouw door Aannemersbedrijf Aspect

Aannemersbedrijf Aspect is een aannemingsbedrijf in de regio Haarlemmermeer met liefde voor bouwen. Dat zorgt ervoor dat we innovatieve en vindingrijke oplossingen bedenken, ook voor nieuwbouw. Dit is dan ook ons handelsmerk. Om deze redenen kies je voor Aannemersbedrijf Aspect:

  • Ons team heeft al meer dan 30 jaar ervaring met nieuwbouw;
  • Aannemersbedrijf Aspect is BouwGarant-aannemer. Wij leveren de kwaliteit en service waar om is gevraagd;
  • Wij werken netjes, laten de omgeving opgeruimd achter en komen altijd onze afspraken na;
  • Wij denken in mogelijkheden en zijn oplossingsgericht;
  • Ons team bestaat uit bekwame vakmensen met oog voor detail.

Wat kost nieuwbouw?

Als je nieuwbouw wilt laten realiseren, kun je bij Aannemersbedrijf Aspect altijd rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Om een eerlijke prijs te kunnen bepalen, zullen we eerst de bouwwensen en belangrijke informatie met de architect bespreken. Op basis daarvan kunnen we een eerlijke offerte op maat maken.

Nieuwbouw realiseren

Een nieuwbouwwoning laten bouwen door ervaren vakmensen? En volledig ontzorgd worden? Vraag hieronder een offerte aan en Aannemersbedrijf Aspect komt graag bij je langs om een overzicht van de kosten te geven.

Wat biedt Aannemersbedrijf Aspect nog meer?

Naast nieuwbouw kun je bij Aannemersbedrijf Aspect in Haarlemmermeer ook terecht voor uitbouwen, verbouwen, opbouwen, badkamers en renovaties. Wil je graag meerdere projecten combineren, zoals nieuwbouw en badkamers? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.