BADKAMERS

Wil jij binnenkort je badkamer vernieuwen? En wil je volledig ontzorgd worden? Voor badkamer realisaties ben je bij Aannemersbedrijf Aspect aan het juiste adres. Ons team van ervaren vakmensen neemt het plaatsen van de badkamer graag uit handen. Bekijk hieronder een greep uit onze eerder gerealiseerde badkamers.

Ontdek meer over de mogelijkheden voor een nieuwe badkamer >>>

badkamer verbouwing hoofddorp

Badkamer verbouwing Hoofddorp

Voor een opdrachtgever in Hoofddorp mochten we de badkamer realiseren in hun nieuwbouwwoning.

badkamer verbouwing zwevend plafond - philips hue licht badkamer

Badkamer zwevend plafond

Voor een opdrachtgever in Hoofddorp mochten we een nieuwe badkamer realiseren met zwevend plafond en Philips Hue verlichting.
zolder verbouwing - slaapkamer met badkamer

Zolder verbouwing met badkamer

In Hoofddorp mochten we een zolder verbouwen inclusief een slaapkamer en badkamer. Ontdek meer.

badkamer realisatie jaren 30-woning - badkamer verbouwing - unieke badkamer - maatwerk badkamermeubel

Badkamer realisatie jaren 30-woning

Voor een stel in Santpoort mochten we de sterk verouderde badkamer in hun jaren 30-woning vernieuwen.

Wat zijn de mogelijkheden voor een badkamer verbouwing?

Wij staan bekend om onze veelzijdige vertaling van bouwideeën naar het gewenste resultaat, ook als het gaat om badkamers. De mogelijkheden voor een verbouwing van de badkamer zijn eindeloos. We werken graag op basis van een plan van een architect. Heb je geen plan? Geen probleem. We hebben connecties met verschillende architecten om daar eventueel bij te helpen.

Bij Aannemersbedrijf Aspect gaan we graag uitdagingen aan; van enkel het plaatsen van een nieuwe badkamer tot een volledige badkamer renovatie. Ons team bestaat uit timmerlieden in dienst van Aannemersbedrijf Aspect en daarnaast werken we met een vast team van onderaannemers, zoals stukadoors, loodgieters en tegelzetters. Daardoor kunnen we je volledig ontzorgen.

Daarom een badkamer door Aannemersbedrijf Aspect

Aannemersbedrijf Aspect is een aannemingsbedrijf in de regio Haarlemmermeer met liefde voor badkamers. Dat zorgt ervoor dat we altijd creatieve en innovatieve oplossingen bedenken. Je kiest voor Aannemersbedrijf Aspect, want:

  • Ons team heeft al meer dan 30 jaar ervaring met badkamer verbouwingen;
  • Aannemersbedrijf Aspect is BouwGarant-aannemer. Wij leveren de kwaliteit en service waar om is gevraagd;
  • Wij werken netjes, laten de badkamer opgeruimd achter en komen altijd onze afspraken na;
  • Wij zijn oplossingsgericht en denken in mogelijkheden;
  • Ons team bestaat uit ervaren vakmensen met oog voor detail.

Wat kost een nieuwe badkamer?

Als je jouw badkamer wilt vernieuwen, kun je bij Aannemersbedrijf Aspect rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Om een eerlijke prijs te kunnen bepalen, kunnen we het beste de situatie ter plaatse komen beoordelen. Bij voorkeur zien we ook een bouwplan van een architect. We komen graag bij je langs, zodat we een eerlijke offerte voor de badkamer kunnen maken.

Jouw badkamer renoveren

Volledig ontzorgd worden tijdens de vernieuwing van je badkamer? Voor een overzicht van de kosten vraag je gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Vul je gegevens in en we maken graag een afspraak om bij je langs te komen.

Wat biedt Aannemersbedrijf Aspect nog meer?

Naast badkamers kun je bij Aannemersbedrijf Aspect in Haarlemmermeer ook terecht voor verbouwen, uitbouwen, opbouwen, nieuwbouw en renovaties. Wil je graag meerdere projecten combineren? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.