RENOVATIE

Wil jij jouw woning laten renoveren, zodat het weer aan de huidige woonnormen en eisen voldoet? En volledig worden ontzorgd? Bij Aannemersbedrijf Aspect ben je voor renovaties op de juiste plek. Ons team van ervaren vakmensen gaat graag met de renovatie van jouw woning aan de slag. Bekijk hieronder enkele van onze eerdere renovaties. 

Ontdek meer over de mogelijkheden voor renoveren >>>

moderniseren jaren 70-woning

Moderniseren jaren 70-woning

Voor een vrijstaande jaren 70-woning in Badhoevedorp mochten we de woning moderniseren. Ontdek meer.

nieuwbouw woning - voormalig vakantiehuis omgetoverd tot woonhuis

Vakantiewoning naar woonhuis

In Leimuiden mochten we een vakantiewoning ombouwen naar een woonhuis. Ontdek meer.

Wat zijn de mogelijkheden voor renoveren?

Wij staan bekend om onze veelzijdige vertaling van bouwideeën naar het gewenste resultaat. De mogelijkheden voor een renovatie zijn daarom eindeloos. Voor renovaties werken we altijd met een bouwplan van een architect. Is er nog geen bouwplan aanwezig? Geen probleem. We werken samen met verschillende architecten en kunnen desgewenst een bouwteam instellen om alle keuzes voor de renovatie gezamenlijk te maken.

Geen uitdaging is voor het team van Aannemersbedrijf Aspect te gek; van kleinschalige renovaties tot het volledig renoveren van een woning. Ons team bestaat uit vaste timmerlieden in dienst en daarnaast werken we met een vast team van onderaannemers, zoals stukadoors, tegelzetters, loodgieters en elektriciens. Daardoor kunnen we jou volledig ontzorgen bij het renoveren van de woning.

Daarom renoveren door Aannemersbedrijf Aspect

Aannemersbedrijf Aspect is een aannemingsbedrijf in de regio Haarlemmermeer met liefde voor renovaties. Dat zorgt ervoor dat we innovatieve oplossingen bedenken, ook voor renoveren. Deze oplossingsgerichtheid is dan ook ons handelsmerk. Daarom kies je voor Aannemersbedrijf Aspect:

  • Ons team heeft al meer dan 30 jaar ervaring met renovaties;
  • Aannemersbedrijf Aspect is BouwGarant-aannemer. Wij leveren de service en kwaliteit waar om is gevraagd;
  • Wij komen altijd onze afspraken na, werken netjes en laten de omgeving opgeruimd achter;
  • Wij denken in mogelijkheden en zijn oplossingsgericht;
  • Ons team bestaat uit bekwame vakmensen met oog voor detail.

Wat kost een renovatie?

Als je een woning wilt laten realiseren, kun je bij Aannemersbedrijf Aspect altijd rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Om een eerlijke prijs te kunnen bepalen, zullen we eerst de bouwwensen met de architect bespreken. Daarnaast komen we graag langs om de situatie ter plekke te beoordelen. Op basis daarvan kunnen we een eerlijke offerte op maat maken.

Je woning renoveren

Je woning laten renoveren door ervaren vakmensen? En volledig ontzorgd worden? Vraag hieronder een offerte aan en het team van Aannemersbedrijf Aspect komt graag bij je langs voor een overzicht van de kosten.

Wat biedt Aannemersbedrijf Aspect nog meer?

Naast renovaties kun je bij Aannemersbedrijf Aspect in Haarlemmermeer ook terecht voor uitbouwen, verbouwen, opbouwen, badkamers en nieuwbouw. Wil je graag meerdere projecten combineren, zoals een renovatie en nieuwe badkamer? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.