Badkamer voor jaren 30-woning in Santpoort

Voor een stel in Santpoort mochten we de sterk verouderde badkamer in hun jaren 30-woning vernieuwen. Lees meer over hoe wij deze badkamer verbouwing hebben aangepakt.

De wens voor de badkamer

In een origineel jaren 30-huis is de woning niet ingesteld op het hebben van een mooie badkamer. Dat betekende dat de badkamer sterk verouderd was en niet meer voldeed aan de huidige eisen. De wens was daarom om de badkamer volledig te vernieuwen.

Onze uitwerking voor de badkamer

In samenwerking met onze vaste leveranciers voor sanitair is een 3D-tekening gemaakt van de nieuwe badkamer. Dit doen zij altijd vrijblijvend bij het opmaken van een offerte en daarmee hebben de bewoners direct een beeld van de nieuwe badkamer en weten wij precies welke materialen we nodig hebben om de badkamer naar wens te maken.

badkamer realisatie jaren 30-woning - badkamer verbouwing - unieke badkamer
badkamer realisatie jaren 30-woning - badkamer verbouwing - unieke badkamer - maatwerk badkamermeubel
badkamer realisatie jaren 30-woning - badkamer verbouwing - unieke badkamer

Het resultaat van de nieuwe badkamer

Er is gekozen om een niet-alledaagse badkamer te realiseren. We hebben veelal gebruikgemaakt van natuurlijke materialen. Het was geen hele grote ruimte, maar er is wel optimaal gebruikgemaakt van de beschikbare ruimte. Zo is de douche op een slimme manier onder de schuine wand geplaatst. Dat heeft ervoor gezorgd dat er een groot badkamermeubel met opbergruimte en losstaand bad konden worden gerealiseerd.

Op de muren is ervoor gekozen om een gedeelte te stuken en een gedeelte te betegelen. Alleen in de douche is de wand volledig getegeld. Als vloer is er gekozen voor tegels met een houtlook om de natuurlijke sfeer in de badkamer terug te laten komen.

Het badkamermeubel is maatwerk. Deze hebben wij in onze eigen werkplaats vervaardigd van eikenhout en vervolgens in de badkamer geplaatst. Het resultaat is een unieke badkamer die weer helemaal voldoet aan de huidige eisen.

Badkamer verbouwing jaren 30-woning

Heb jij ook een jaren 30-woning (gekocht) en is de badkamer aan vernieuwing toe? Wij ontzorgen je graag met een badkamer realisatie op maat. Ontdek de mogelijkheden voor een badkamer realisatie of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.