Binnen verbouwing voor een woning in Amstelveen

Voor een gezin in Amstelveen mochten we de woning verbouwen, zodat deze weer volledig naar hun wens was. Lees meer over hoe wij deze binnen verbouwing hebben aangepakt.

De wens voor de verbouwing

Het gezin uit Amstelveen wilde graag de woning verbouwen, zodat het weer helemaal naar hun smaak en van alle gemakken voorzien was, zoals vloerverwarming, een grote keuken en veel daglicht. Bovendien waren er wat uitdagingen om op te lossen, zoals het oude daklicht dat lekte en dat het elektra van de plafondverlichting weggewerkt diende te worden.

Onze uitwerking voor de binnen verbouwing

In samenwerking met een plan van een interieurarchitect hebben we de volledige benedenverdieping verbouwd. Dit plan heeft ervoor gezorgd dat de inrichting van de woning naar wens van de opdrachtgever is. Vanuit onze expertise hebben we bovendien de verschillende uitdagingen opgelost. De werkzaamheden zijn gestart in het eerste kwartaal van 2019 en ongeveer 3 maanden later waren de werkzaamheden gereed.
binnen verbouwing woning Amstelveen - nieuwe keuken
binnen verbouwing woning Amstelveen - uitbouw
binnen verbouwing woning Amstelveen - Velux Modulair Daklicht
binnen verbouwing woning Amstelveen

Het resultaat van de verbouwde woning

Na de binnen verbouwing was de woning volledig naar wens. We hebben onder andere een droog vloerverwarmingssysteem in gipsvezelplaten geplaatst, al het installatiewerk voor de keuken voorbereid, alles gestukt en gesausd en de vloeren getegeld met 90x90cm tegels.

De uitdaging voor deze verbouwing zat onder andere in het wegwerken van het elektra. De woning heeft betonnen vloeren, waardoor we het elektra daar niet in konden verwerken. Dit hebben we opgelost door zwarte rails op het plafond te plaatsen. Ideaal om het elektra weg te werken en het geeft een modern strak uiterlijk aan de woning.

Daarnaast hebben we alle binnendeuren vervangen voor stompe binnendeurkozijnen van hout in samenwerking met onze vaste timmerfabriek. Ook de voordeur is vernieuwd; we hebben deze vervangen voor een aluminium buitendeur en de garagedeur is vervangen voor een aluminium kozijn.

In de woning was een daklicht aanwezig, maar deze was gaan lekken. Daarom hebben we ook het daklicht in de uitbouw vernieuwd. Hiervoor hebben we een Velux Modulair Daklichtsysteem gebruikt. Deze is volledig elektrisch, waardoor de binnengordijnen en buitenzonwering kunnen worden bediend. Zo krijgen de bewoners niet alleen veel daglicht naar binnen, maar houden ze licht en warmte buiten indien nodig.

Het resultaat van de volledige binnen verbouwing is een woning die volledig is opgefrist naar de smaak van de opdrachtgever en waar zij met plezier kunnen wonen.

Jouw woning laten verbouwen

Ook toe aan vernieuwing van je woning, zodat het weer helemaal naar wens is? Wij helpen graag met de verbouwing van de woning. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte op maat aan.