Grote verbouwing, uitbouw en dakopbouw in Hoofddorp

Voor een opdrachtgever in Hoofddorp mochten we een grote verbouwing, uitbouw en dakopbouw realiseren, zodat de woning meer ruimte kreeg. Lees meer over hoe wij deze grote verbouwing hebben aangepakt.

De wens voor de verbouwing, uitbouw en dakopbouw

Het jonge koppel uit Hoofddorp wilde graag meer woonruimte realiseren. Zowel op de benedenverdieping als boven. Daarom was er de wens om een dakopbouw en uitbouw te realiseren in de stijl van de woning.

Onze uitwerking voor de grote verbouwing

Op basis van een plan van een (interieur)architect hebben we de volledige woning verbouwd, uitgebouwd en de dakopbouw gerealiseerd. Het plan gaf ons richting voor de complete verbouwing, zodat het naar wens van de opdrachtgever werd. De werkzaamheden voor deze volledige verbouwing inclusief uit- en dakopbouw hebben ongeveer 4-5 maanden geduurd.

dakopbouw hoofddorp - situatie voor verbouwing en dakopbouw
dakopbouw hoofddorp - situatie na verbouwing en dakopbouw

Het resultaat van de werkzaamheden

Om meer ruimte te creëren hebben we benedenverdieping uitgebouwd. Aan de zijkant van de woning hebben we het schuine dak omgetoverd tot dakopbouw, zodat ook boven meer ruimte ontstaat. Voor de dakopbouw en de uitbouw is de originele stijl van de woning op maat nagemaakt.

Vervolgens hebben we de volledige begane grond en eerste verdieping verbouwd inclusief badkamer en toilet. Alles is netjes gestukt en gesausd, zodat ook binnen alles naar wens is van de opdrachtgevers. Als laatste hebben we nog enkele kozijnen vervangen, zodat deze weer nieuw waren. De gehele woning is volledig afgewerkt opgeleverd.

Het resultaat is een woning die méér woonruimte biedt, volledig naar wens van de opdrachtgevers en geheel in stijl van de originele woning.

Meer woonruimte realiseren

Ook behoefte aan meer ruimte om te wonen? Er zijn verschillende manieren waarop wij dat kunnen realiseren, zodat het helemaal naar wens is. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.

verbouwing hoofddorp - situatie na verbouwing en dakopbouw - meer woonruimte realiseren
badkamer verbouwing hoofddorp - situatie na verbouwing en dakopbouw - meer woonruimte realiseren