Nieuwbouwwoning aan ’t IJ in Amsterdam

Voor een opdrachtgever in Amsterdam mochten we een nieuwbouwwoning aan ’t IJ realiseren. Lees meer over hoe wij de nieuwbouw van deze woning hebben aangepakt.

De wens voor de nieuwbouwwoning

De opdrachtgever had een perceel gekocht waarop zij een eigen woning mochten realiseren. Naast het ontwerp van de architect, zochten ze hulp van een aannemersbedrijf om hun droomhuis, dat van alle gemakken voorzien is, te realiseren.

Onze uitwerking voor nieuwbouw

In samenwerking met een architect is een vrij ontwerp gemaakt voor de nieuwbouwwoning. Deze voldeed aan de gegeven richtlijnen van de gemeente Amsterdam, maar was verder helemaal naar de wens van de opdrachtgever gemaakt.
nieuwbouw laten bouwen - aannemer voor nieuwbouw - voorgevel
nieuwbouw laten bouwen - aannemer voor nieuwbouw - achtergevel

Het resultaat van het nieuwbouwhuis

Op basis van het ontwerp van de architect zijn we aan de slag gegaan met de bouw van de woning. Zo hebben we een staalframeconstructie gebruikt, is de woning volledig geïsoleerd en tocht-/luchtdicht. We hebben bovendien op elke verdieping vloerverwarming gerealiseerd. Dat maakte de woning uitermate geschikt voor een warmtepomp.

Alle kozijnen van de woning zijn aluminiumkozijnen met triple beglazing. Bovendien is bijna de volledige achtergevel met glas uitgevoerd, ook het dak van de uitbouw. Op die manier komt er veel daglicht de woning binnen en is er vrij zicht naar buiten.

Het resultaat van deze nieuwbouwwoning is dat deze volledig aan de wensen van de opdrachtgevers voldoet. Ze hebben hun droomhuis op een prachtige plek gerealiseerd.

Nieuwbouw laten bouwen

Ben jij van plan jouw droomhuis te laten bouwen? Onze vakmensen ontzorgen je graag. We bouwen jouw huis op basis van een ontwerp van de architect of we kunnen een bouwplan in samenwerking met de architect opstellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek ze hier, neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.