Nieuwbouwwoning op maat in Hoofddorp

Voor een opdrachtgever in Hoofddorp mochten we een volledige nieuwbouwwoning realiseren. Lees meer over hoe we de nieuwbouw van deze woning hebben aangepakt.

De wens voor de nieuwbouwwoning

De opdrachtgever had een stuk grond gekocht in Hoofddorp om daarop hun eigen droomhuis te laten bouwen. Ze schakelden Maas Architecten in om de woning te ontwerpen en schakelden de hulp van Aannemersbedrijf Aspect in voor het realiseren van de woning van A tot Z.

Onze uitwerking voor het nieuwbouwhuis

In samenwerking met Maas Architecten is een vrij ontwerp gemaakt voor de nieuwbouwwoning. Deze voldeed aan de gegeven richtlijnen en was helemaal naar de wensen van de opdrachtgever gemaakt.

nieuwbouwwoning op maat - nieuwbouw nassaupark hoofddorp
nieuwbouw op maat - nieuwbouw nassaupark hoofddorp
nieuwbouw op maat - nieuwbouw nassaupark hoofddorp

Het resultaat van de nieuwbouw realisatie

Op basis van het ontwerp van de architect zijn we aan de slag gegaan met de bouw van de woning. We hebben de volledige woning van A tot Z gerealiseerd en afgewerkt, zowel binnen als buiten. Zo hebben we, naast de bouw van de woning zelf, aluminiumkozijnen gebruikt, vloerverwarming aangelegd en drie badkamers en een toilet gerealiseerd. De volledige woning is naar wens van de opdrachtgever gemaakt.

Wat deze woning zo bijzonder maakt is het ontwerp. In het ontwerp is gebruikgemaakt van rondingen, wat de woning een unieke look en feel geeft in de wijk. Er staat geen huis zoals deze nieuwbouwwoning.

Nieuwbouw laten bouwen

Wil jij ook graag je droomhuis laten bouwen? Het team van Aannemersbedrijf Aspect ontzorgt je graag. We bouwen jouw huis op basis van een ontwerp van een architect of we kunnen een bouwplan in samenwerking met architecten uit de regio opstellen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Ontdek ze hier, of neem gerust contact met ons op.

nieuwbouw op maat - nieuwbouw nassaupark hoofddorp
nieuwbouw op maat - nieuwbouw nassaupark hoofddorp