Timmerwerk op maat in Heemstede

Voor een opdrachtgever in Heemstede mochten we divers timmerwerk op maat realiseren, zoals een schuur, poort, hekwerk en vuilnisbakken-ombouw. Lees hier meer over hoe we dit timmerwerk op maat hebben aangepakt.

De wens van de opdrachtgever

De opdrachtgever had allereerst de wens om de voor- en achtertuin van elkaar te scheiden, zodat je niet meer zomaar kon doorlopen naar de achtertuin. Daarnaast wilden ze graag een nieuwe schuur en een ombouw voor de vuilnisbakken.

Onze uitwerking en het resultaat voor het timmerwerk

Op basis van een hekwerktekening is de scheiding tussen voordeur en achtertuin gerealiseerd. We hebben een staalvorm gebruikt om het hek te realiseren en deze afgewerkt met hout. In het hekwerk hebben we een poort naar de achtertuin gemaakt.
timmerwerk op maat - schutting op maat
timmerwerk op maat - schuur op maat
Ook hebben we een schuur op maat gemaakt, zodat de bewoners hier allerlei spullen in kunnen opbergen, zoals fietsen en gereedschap. Als laatste maakten we een ombouw voor de vuilnisbakken, zodat deze niet meer in het zicht staan. De vuilnisbakken zijn nu nog steeds gemakkelijk bereikbaar en te verplaatsen, maar bederven het uitzicht vanuit de tuin of het huis niet.

Timmerwerk op maat

Ook behoefte aan timmerwerk op maat, zoals een schuur of ombouw voor de vuilnisbakken? Wij helpen je graag. Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor timmerwerk.
timmerwerk op maat - schuur op maat
timmerwerk op maat - vuilnisbakken wegwerken