Uitbouw van een woning in Tudorpark Hoofddorp

Voor een jong gezin in Hoofddorp mochten we voor hun nieuwbouwwoning meer leefruimte creëren door een uitbouw te plaatsen. Lees meer over hoe wij deze uitbouw hebben aangepakt.

De wens voor de uitbouw

De opdrachtgever wilde graag de woonkamer verruimen door een uitbouw te plaatsen. De wens was daarbij om de uitbouw in dezelfde tudorstijl te houden als de rest van de woning.

Onze uitwerking van de woning uitbouw

We hebben een vergunningsvrije uitbouw op maat gerealiseerd waarbij rekening is gehouden met de wensen van de opdrachtgever. De werkzaamheden aan de uitbouw hebben ongeveer 4-5 weken geduurd.
uitbouw hoofddorp tudorpark - vergunningsvrije uitbouw - maatwerk uitbouw
uitbouw hoofddorp tudorpark - vergunningsvrije uitbouw - maatwerk uitbouw

Het resultaat van het uitbouwen van de woning

We hebben bij het realiseren van de uitbouw dezelfde tudorstijl aangehouden als de woning zelf. Daarom hebben we het bestaande kozijn verplaatst en de bestaande gevel zo goed mogelijk nagemaakt. De kleur van de voeg hebben we zelf nagemaakt door kleurstof toe te voegen aan het voegsel. Binnen hebben we alles netjes gestukt en de vloerverwarming uitgebreid, zodat er ook vloerverwarming in de uitbouw is. Het resultaat is een uitbouw exact in de stijl van de woning én meer leefruimte voor de bewoners.

Een uitbouw laten plaatsen

Wil je ook graag je woonkamer verruimen? Dan is een uitbouw de ideale uitkomst. Wij realiseren graag een uitbouw op maat, exact in de stijl van je woning. Ontdek de mogelijkheden voor het uitbouwen van een woning of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.

uitbouw hoofddorp tudorpark - vergunningsvrije uitbouw - verbouwing
uitbouw hoofddorp tudorpark - vergunningsvrije uitbouw - verbouwing - inbouw spots