Opbouw en verbouwing met badkamer in Hoofddorp

Voor een gezin in Hoofddorp mochten we een opbouw op de woning plaatsen en de eerste etage deels verbouwen, zodat zij meer woonruimte kregen. Ontdek meer over hoe wij dit project hebben aangepakt.

De wens voor de opbouw

De opdrachtgever wilde graag meer ruimte realiseren in huis, zodat de kinderen allebei een eigen slaapkamer kregen. Daarom wilden ze graag een opbouw laten plaatsen. Ook wilden ze een badkamer realiseren in de opbouw en de eerste etage aanpassen door hun eigen slaapkamer te vergroten en een inloopkast te realiseren.

Onze uitwerking van de opbouw

In samenwerking met Eiland 8 Architecten is de opbouw gerealiseerd. Bauke Jellema van der Meij heeft het plan voor de opbouw getekend, zodat wij de realisatie effectief konden aanpakken. De doorlooptijd van een opbouw is gemiddeld 3 maanden. Dit is inclusief de werkzaamheden binnen en de afwerking, zoals een badkamer plaatsen, stucwerk en sausen. Een opbouw is altijd binnen 2 dagen glas- en waterdicht.

opbouw woning hoofddorp - met verbouwing - aanzicht buiten
opbouw woning hoofddorp - opbouw met verbouwing
opbouw woning hoofddorp - verbouwing eerste etage

Het resultaat van de opbouw en verbouwing

De opbouw is aan de buitenkant in de stijl van de woning gerealiseerd en afgewerkt met duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen. Ook hebben we direct zonnepanelen geplaatst.

Binnen zijn er twee extra slaapkamers voor de kids gerealiseerd. Bovendien is er in de opbouw een nieuwe badkamer geplaatst en een vliering gecreëerd. Op deze vliering hebben de kinderen plek gekregen om te spelen.

Op de eerste etage is, na het plaatsen van de opbouw, de slaapkamer vergroot en een inloopkast gerealiseerd. Ook zijn er nieuwe kozijnen geplaatst in de gang. Het resultaat is niet alleen extra leefruimte, maar ook een woning die volledig aan de wensen voldoet van de bewoners met eigen, grote slaapkamers en extra opberg- en speelruimte.

Meer ruimte realiseren met een opbouw

Wil jij ook meer ruimte realiseren, bijvoorbeeld voor extra slaapkamers of een kantoor aan huis? Er is ontzettend veel mogelijk als het gaat om het creëren van extra leefruimte. Een opbouw is de ideale uitkomst en deze realiseren we graag. Ontdek de mogelijkheden voor een opbouw, neem bij vragen gerust contact op of vraag direct een vrijblijvende maatwerk offerte aan.

opbouw woning hoofddorp - kinderslaapkamer - slaapkamer meisje
opbouw woning hoofddorp - kinderslaapkamer - slaapkamer jongen