Vervanging kozijnen in afwijkende vorm in Nieuw-Vennep

Voor een opdrachtgever in Nieuw-Vennep mochten we twee kozijnen in afwijkende vorm vervangen. Lees meer over hoe we deze bouwkundige uitdaging hebben aangepakt.

De wens van de opdrachtgever

Twee kozijnen van de bestaande woning in Nieuw-Vennep waren er slecht aan toe. Daarom wilden de opdrachtgevers deze graag vervangen hebben.

Onze uitwerking voor de maatwerk kozijnen

De kozijnen hebben een afwijkende vorm. De grootste uitdaging was daarom om de nieuwe kozijnen perfect te laten passen. Daarvoor schakelden we hulp in van Timmerfabriek REKRI in Mijdrecht. De werkzaamheden aan de kozijnen in afwijkende vorm zijn in maart 2021 verricht en opgeleverd.

vervangen kozijnen - voorsituatie - maatwerk kozijnen
vervangen kozijnen - na situatie - nieuwe kozijnen - maatwerk kozijnen

Het resultaat van de vervangen kozijnen

We hebben allereerst mallen gemaakt voor de nieuwe kozijnen. Deze hebben we naar Timmerfabriek REKRI gebracht. Zij hebben op basis van de mallen de maatwerk kozijnen naar tevredenheid gefabriceerd. Vervolgens hebben wij de oude kozijnen verwijderd en de nieuwe kozijnen geplaatst. Ook hebben we de boeidelen vervangen.

Het resultaat voor de bewoners zijn kozijnen met dezelfde uitstraling zoals de bestaande kozijnen, waardoor het karakter van de woning behouden is gebleven.

Bouwproblemen oplossen?

Heb jij ook een bouwkundige uitdaging die opgelost moet worden, zoals het vervangen van oude kozijnen? Ons team van vakmensen helpt je graag. Geen uitdaging is ons te gek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.

vervangen kozijnen - timmerwerk - nieuwe kozijnen - maatwerk kozijnen
vervangen kozijnen - timmerwerk - nieuwe kozijnen - maatwerk kozijnen